VOORGERECHTEN |
|
Scampi’s met kerrie |
€ 15,00 |
Asperges op Vlaamse wijze |
€ 16,00 |
Cocktail van grijze garnalen |
€ 15,00 |
Sint Jacobsnoten met prei |
€ 17,00 |
HOOFDGERECHTEN |
|
Paardenfilet |
€ 26,00 |
Zeebaarsfilets met risotto |
€ 21,00 |
Sint Jacobsnoten met prei |
€ 25,00 |
Beenham rolletjes met asperges |
€ 17,00 |
Tomaat met grijze garnalen |
€ 25,00 |
Kalfsniertjes op ouderwetse wijze |
€ 20,00 |
Asperges op Vlaamse wijze |
€ 21,00 |
Scampi’s met kerrie |
€ 22,00 |
Vol-au-vent (Koninginnehapje) |
€ 16,00 |
Warme geitenkaas, gekarameliseerde appels en spekreepjes |
€ 15,00 |
DESSERTEN van het HUIS |
|
Mousse au chocolat |
€ 7,00 |
Profiteroles |
€ 7,00 |
Crème brûlée |
€ 7,00 |