VOORGERECHTEN |
|
– |
|
Tomaat mozzarella |
€ 11,00 |
Vissoep |
€ 13,00 |
Scampis op spaanse wijze |
€ 17,00 |
Gerookte zalm |
€ 16,00 |
HOOFDGERECHTEN |
|
Bouillabaisse |
€ 26,00 |
Zeebaarsfilet met provencaalse saus |
€ 23,00 |
Gegarneerde rosbief |
€ 21,00 |
Ribbetjes |
€ 22,00 |
Salade feta en calamares |
€ 21,00 |
Salade nicoise |
€ 20,00 |
Cote a l’os angus beef 2cvts +saus P.P. |
€ 35,00 |
Tong meunière |
dagprijs |
Slaatje met geitenkaas en spekjes |
€ 20,00 |
Scampi’s op Spaanse wijze |
€ 25,00 |
DESSERTEN van het HUIS |
|
Profiteroles |
€ 8,00 |
Coupe met vers fruit |
€ 10,00 |
Colonel |
€ 9,00 |
Creme brulée |
€ 8,00 |
– |
|
– |
|